ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ

Γενικευμένη αυτοδιάθεση ονομάζεται το πολιτικό αίτημα να είναι ο κάθε κοινωνικός άνθρωπος ελευθερόφρων, αυτοπροαίρετος, αυτεπίτακτος και αυτεξούσιος, να απολαμβάνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις τα πολιτικοθεσμικά και οικονομικοκοινωνικά μέσα που τον καθιστούν ικανό να μετέχει στον ιστορικά κατακτημένο βαθμό ελευθερίας και στην πολιτισμική ακεραιότητα της ιστορικής ολότητας.

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

"Πάρτυ" αυτοί, πάρτυ και εμείς!


Μας πήραν και τα... βρακιά και το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής κάνει πάρτυ!

Ενω "αυτοί" έχουν στήσει πάρτυ με γερό φαγοπότι για... πάρτη τους, για τη σωτηρία της πατρίδας βεβαίως, το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής ετοιμάζει το δικό του πάρτυ, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης.

Με μια λιτή πρόσκληση μας καλεί να βρεθούμε την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 9:30μμ, στο ''Μαρσέιγ'', στην οδό Μασσαλίας 11, όπου θα φάμε λιτά, θα πιούμε εξίσου λιτά και, αν έχουμε και κανένα ευρώ περισσευούμενο, μας ζητάει να το ρίξουμε στον κουμπαρά του (μάλλον εντελώς άδειος θα είναι...)

Για "δόλωμα" ρίχνεται η ιδέα για λαχειοφόρο αγορά, με ο,τι προαιρείται ο καθείς (βιβλία,κανένας πίνακας, κοκ).

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής δεν καλεί μονο στενούς φίλους. Φέρτε και τους συγγενείς σας και τους δικούς σας φίλους!
Μένει να διευκρινισθεί αν μετά τα ποτά και την εύθυμη συντροφική ατμόσφαιρα οι παρευρισκόμενοι θα τραγουδήσουν τη... Μασσαλιώτιδα.

***ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ***
Παρασκευή, 8 Ιουλίου, 9:30 μμ, όλοι στο "Μαρσέιγ", Μασσαλίας 11

Υ.Γ. Επιτρέπονται μεταμφιεσμένοι με ο,τι ξέμεινε απο τις τελευταίες διαδηλώσεις (μάσκες, γυαλιά, κασκόλ, τις... κουκούλες αφήστε τις στη ρεσεψιόν).

http://www.tometopo.gr/index.php/news-/491-2011-07-06-10-06-09

Δεν υπάρχουν σχόλια: