Σελίδες

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ

Γενικευμένη αυτοδιάθεση ονομάζεται το πολιτικό αίτημα να είναι ο κάθε κοινωνικός άνθρωπος ελευθερόφρων, αυτοπροαίρετος, αυτεπίτακτος και αυτεξούσιος, να απολαμβάνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις τα πολιτικοθεσμικά και οικονομικοκοινωνικά μέσα που τον καθιστούν ικανό να μετέχει στον ιστορικά κατακτημένο βαθμό ελευθερίας και στην πολιτισμική ακεραιότητα της ιστορικής ολότητας.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΕΠ: Αντώνης Χάλαρης - επανεκλογή

Συνήλθε, σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2011 στην Αθήνα, σε πλατειά ολομέλεια η ΚΕ του ΑΚΕΠ.
Έγινε απολογισμός της πολιτικής δραστηριότητας του ΑΚΕΠ, για το χρονικό διάστημα που το ΑΚΕΠ είναι συνιστώσα του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής. Η εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΠ, Μανώλη Γρηγοριάδη, έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Τέθηκαν οι πολιτικοί στόχοι της δράσης του ΑΚΕΠ για την περίοδο που διανύουμε, και συζητήθηκαν οι τρόποι για αποτελεσματικότερη συμμετοχή των δυνάμεων του ΑΚΕΠ στην πολιτική δραστηριότητα του Μετώπου Α-Α και στην υλοποίηση των αποφάσεων της 2ης Πανελλαδικής Συνάντησης του Μετώπου, 17-18 Δεκεμβρίου 2011.
Έγινε, επίσης, επανεκλογή του Αντώνη Χάλαρη στη θέση του Προέδρου. Το ΑΚΕΠ έχει συλλογική ηγεσία, και ο θεσμός του Προέδρου έχει συμβολικό και όχι ουσιαστικό πολιτικό χαρακτήρα.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες, η ΚΕ του ΑΚΕΠ θα επιλέξει την Γραμματεία και τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος.

ΑΚΕΠ - Γραφείο τύπου 
Μίκα Στάθη
22/12/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: