Σελίδες

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ

Γενικευμένη αυτοδιάθεση ονομάζεται το πολιτικό αίτημα να είναι ο κάθε κοινωνικός άνθρωπος ελευθερόφρων, αυτοπροαίρετος, αυτεπίτακτος και αυτεξούσιος, να απολαμβάνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις τα πολιτικοθεσμικά και οικονομικοκοινωνικά μέσα που τον καθιστούν ικανό να μετέχει στον ιστορικά κατακτημένο βαθμό ελευθερίας και στην πολιτισμική ακεραιότητα της ιστορικής ολότητας.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Επίθεση των ΜΑΤ και προσαγωγές μελών ΛΑ.Ε και ΑΚΕΠ στα Τρίκαλα

Αναδημοσίευση από: ISKRA
Όργιο επιθέσεων των ΜΑΤ και διώξεων στις παρελάσεις κατά στελεχών της ΛΑ.Ε.
Σε πογκρόμ επιθέσεων των ΜΑΤ, προσαγωγών και συλλήψεων αντιφασιστών και στελεχών της ΛΑ.Ε έχουν εξελιχθεί οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις για της επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Μετά την Καλλιθέα, όπου τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε αντιφασίστες και μέλη της ΛΑ.Ε, προχωρώντας σε προσαγωγές και συλλήψεις, καλύπτοντας την φασιστική Χρυσή Αυγή, έχουμε νέες αστυνομικές επιθέσεις και προσαγωγές στα Τρίκαλα ενάντια σε μέλη της ΛΑ.Ε και του ΑΚΕΠ.
Συγκεκριμένα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στα Τρίκαλα σε μέλη της ΛΑ.Ε που ανάρτησαν στην παρέλαση πανό ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, τους αφαίρεσαν βίαια το πανό και προσήγαγαν τέσσερα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΠ στην Ασφάλεια, τους Βαγγέλη Πέττα, Βασίλη Τσιρώνη, Νίκο Νούλη και Αχιλλέα Παλμούτση.
Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τις απαράδεκτες και αυθαίρετες επιθέσεις και προσαγωγές μελών της στην παρέλαση των Τρικάλων, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει καταλύσει κάθε ίχνος ελευθερίας λόγου και έκφρασης, που είναι αντίθετες με την πολιτική της και έχει επιβάλει μέσα από τη δικτατορία των ΜΑΤ ένα νέο μνημονιακό μονόδρομο υποτέλειας και νεοαποικιοκρατίας στη χώρα.
Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων και καλεί σε ένα μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: